Direct naar de inhoud.

Twij Körten Twij Langen op podium De Verrekieker

  • door:
  • op:

DROUWENERMOND – zaterdag 4 november treedt 2 Körten & 2 Langen op in De Verrekieker te Drouwenermond. Twij Körten Twij Langen wordt gevormd door Eltje Doddema (Harkstede), Harm Tabak (Appingedam) en Bart & Evert Kruizinga (Bellingwolde / Winschoten). Het viertal trof elkaar begin 2016 tijdens de opname van een CD en ze deden een eenmalig gezamenlijk optreden tijdens een benefietconcert.

Prijzen

De respons was goed en dat deed hen besluiten om door te gaan. Inmiddels is er al een CD opgenomen met 7 nummers en treedt het viertal door de hele provincie Groningen en in de grensstreek van Drenthe op. Eltje Doddema zit al decennia in de muziek. Hij heeft meerdere CD’s uitgebracht en had met ‘Melles’ een grote hit en de Nederlandse publieksprijs van beste cover. Harm Tabak zit ook al een tijdje in de muziek en heeft meerdere bands waarmee hij op pad is. De broers Bart & Evert treden ook samen op als K twije (K2). Zij wonnen begin dit jaar de 2e prijs bij het Grunnegs Laidjesfestival.

Adres

Twij Körten Twij Langen neemt u in een twee uur durend programma met luisterliedjes, korte verhaaltjes
en anekdotes mee naar het leven van alledag. Gecombineerd met sterke teksten in ‘t Grunnegs zorgen ze
voor een sfeervolle avond. 2 Körten & 2 Langen beginnen zaterdag om 20.00 uur, toegang €7,50. De deur is een half uur eerder open. Reserveren kan via de-verrekieker@online.nl of 0599-611036, maar zonder reservering bent u ook van harte welkom. Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond en op www.verrekieker.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal