Direct naar de inhoud.

Koopavondconcert Veendam ‘live’ op TV

  • door:
  • op:
Foto: ParkstadVeendam.nl

RTV1/PARKSTADVEENDAM – Donderdagavond 14 maart om 20:00 uur gaat ParkstadVeendam.nl het koopavondconcert met Twij körten, Twij langen live uitzenden vanuit de foyer vanBeresteyn.

Zeven vrijwilligers gaan er voor zorgen dat het concert ook zichtbaar is voor mensen in verzorgingshuizen. Voor hen is het immers niet mogelijk zicht te verplaatsen naar vanBeresteyn en kunnen dan, dankzij de moderne technieken, toch meegenieten. De uitzending wordt gedaan via Facebook en YouTube en de website van ParkstadVeendam.nl

Televisie

Door samenwerking met RTV1 (lokale omroep) is het ParkstadVeendam.nl mogelijk geworden om het concert ook rechtstreeks te laten zien op de televisie.  RTV1 gaat enkel het gedeelte vóór de pauze uitzenden op TV. Verder kijken kan wel via het infokanaal van kabelprovider SKV.

RTV1 – TV Kanaal 25 (SKV – Gemeente Veendam)
RTV1 – TV Kanaal 1458 (KPN, Telfort en XS4ALL)
RTV1 – TV Kanaal 42 (Ziggo – Woellust en heel Groningen/ Drenthe)

Over Twij körten, Twij langen

Als het een Groninger iets te lang duurt dan zegt hij: “dat duurt twij körten twij langen”. Bij de mannen die donderdagavond 14 maart bij het koopavondconcert op het podium staan in vanBeresteyn heeft het gelukkig niet zo lang geduurd. Als echte bewonderaars en promotors van onze mooie Groninger taal schrijven zij de mooiste teksten op nog mooiere muziek. Met hun programma “dichter bie gevuilens” geven ze aandacht aan de verschillende emoties die het leven oproepen. Eltje Doddema, Harm Tabak en Bart en Evert Kruizinga zijn samen “Twij körten twij langen”. Afgewisseld met korte verhaaltjes zingen zij hun liedjes met eigen teksten en muziek.

Aangepaste RTV1 programmering

De normale donderdagavond RTV1 programmering is gewoon te zien in het 1e blok tussen 19.00 en 20.00 uur en de herhalingen volgen ook de hele avond ( behalve tussen 20.00 en 21.00 uur).

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal