Direct naar de inhoud.

Kinderen tekenen speeltuin van de toekomst

  • door:
  • op:
VEENDAM – Basisschoolkinderen in Veendam is gevraagd hun ‘speeltuin van de toekomst’ te tekenen. De actie maakt deel uit van de omgevingsvisie die de gemeente aan het opstellen is. Op deze manier probeert de gemeente Veendam de inwoners te betrekken bij de toekomstplannen.
kinderen tekeningen veendam
De makers van de winnende tekeningen (foto: Gemeente Veendam)

355 tekeningen

Op dinsdag 6 juli is in Cultuurcentrum vanBeresteyn de expositie geopend met alle 355 tekeningen. Uit alle tekeningen zijn 7 winnaars gekozen: Eva en Tessel, Brian, Julie, Niels, Ruben, Mikayla en Fritz.

Expositie

De hele zomervakantie (tot 22 augustus 2021) zijn de tekeningen te bewonderen in Cultuurcentrum vanBeresteyn. De expositie is op de 2de etage en tijdens de openingstijden van Cultuurcentrum vanBeresteyn te bezoeken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal