Direct naar de inhoud.

Twij Körten Twij Langen treden op in Valthermond

  • door:
  • op:
Foto) Twij Körten Twij Langen

VALTHERMOND – Op zaterdag 26 oktober a.s. treedt de Grunnegstoalege Formoatsie Twij Körten Twij Langen (2K2L) op in cultureel centrum CCNO11 te Valthermond. De Grunnegstoalege band bestaat uit Eltje Doddema (Harkstede), Harm Tabak (Appingedam en de broers Bart & Evert Kruizinga (Bellingwolde / Winschoten).

2K2L neemt hun publiek in een twee uur durend optreden mee naar het leven van alledag, van vroeger tot nu. Dat doen ze met kleine verhaaltjes/ anekdotes en pakkende teksten op deels eigen nummers. Hiermee toveren ze snel een glimlach op de gezichten van het publiek om vervolgens met een doodserieus lied het leven van alledag neer te zetten.

Aanvang: 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.ccno11.nl

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal