Direct naar de inhoud.

Klap tot Klaploop ook voor wheelers, handbikers, nordic walkers en sportief wandelaars

  • door:
  • op:

20140421-_MG_0328STADSKANAAL – Op Tweede Paasdag, maandag 6 april is de 25ste editie van de Klap tot Klaploop te Musselkanaal – Stadskanaal. Voor velen bekend als een evenement voor hardlopers. Maar ook voor wheelers, handbikers, nordic walkers en sportief wandelaars is er gelegenheid om mee te doen! Voor de nordic walkers en sportief wandelaars zijn er twee afstanden, vijf- en tien kilometer. Voor de wheelers is er een wedstrijd over tien kilometer en voor de handbikers is er over diezelfde afstand een toertocht.

Stichting Klap tot Klap weet dat het niet voor iedereen is weggelegd om te hardlopen. Daarom is het evenement ook bedoeld om andere manieren van bewegen te stimuleren. Ook door de wheelers, handbikers, nordic walkers en sportief wandelaars wordt namelijk een sportieve prestatie neergezet.

Het meedoen aan de Klap tot Klaploop is een ideale manier om aan conditie te werken, maar ook bedoeld om lekker ontspannen te bewegen in de buitenlucht. Alle leeftijden zijn welkom! En naast het behalen van een persoonlijke prestatie, ontvangt natuurlijk iedere deelnemer na afloop een medaille van de Klap tot Klaploop!

Elk jaar streven we naar meer deelnemers. Vorig jaar telden we 1749 actieve sportbeoefenaren. Dit jaar leggen we de lat nog weer hoger. Bent u dan ook één van de meer dan 2000 deelnemers?
Meld u dan aan voor 22 maart voor de 25ste editie van de Klap tot Klaploop via onze website www.klaptotklaploop.nl !-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal