Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ChristenUnie bedankt vrijwilligers voor inzet

Henk IJzer krijgt een bloementje  (CU)

Henk IJzer krijgt een bloementje (CU)

STADSKANAAL – De ChristenUnie zette in Stadskanaal een vrijwilliger in het zonnetje. Zo wil de partij aandacht vragen voor het onmisbare werk van duizenden vrijwilligers. Afgelopen maandag 9 maart overhandigden provinciaal ChristenUnielijsttrekker Stieneke van der Graaf en Okko Dijkstra, raadslid in de gemeente Stadskanaal, een bos bloemen aan Henk IJzer. IJzer zet zich in als vrijwilliger bij het Rode Kruis en de Voedselbank.

Stieneke van der Graaf : “Vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor onze samenleving en zijn zo een inspiratie en voorbeeld voor ons allemaal. De inzet van dhr. IJzer is voor veel mensen erg belangrijk. Zo kunnen mensen uit zijn buurt altijd bij hem terecht voor hulp.”

De ChristenUnie in de provincie Groningen wil dat het werk van vrijwilligers ondersteund wordt. Dankzij de ChristenUnie kregen vrijwilligersorganisaties als de voedsel- en kledingbank en vluchtelingenwerk de afgelopen jaren €250.000,- subsidie van de provincie.

Onder het motto ICU (I see you – ik zie je staan) zet de ChristenUnie meer vrijwilligers in de provincie Groningen in het zonnetje. De afgelopen weken kon iedereen een vrijwilliger nomineren voor een bloemetje. Dat is veel gebeurd. Volgens de ChristenUnie is duidelijk dat heel veel mensen het werk van vrijwilligers waarderen.

CU statenfr in Stadskanaal

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.