Direct naar de inhoud.

Moonlight Music Quiz haalt €22.072,72 op voor voedselbank

  • door:
  • op:
F: Instagram Vandebond

STADSKANAAL – Tijdens de Moonlight Music Quiz is zaterdagavond €22.072,72 opgehaald voor de voedselbank. Dit is het tweede jaar op rij dat de Moonlight Music Quiz georganiseerd wordt. Vorig jaar ging er 1600 euro naar hetzelfde goede doel. In ‘1 op Vrijdag’ gaf Bart Stoffer, organisator van de quiz, aan dat ze hoopten op €10.000,-. Dat is zeker gelukt.

Tijdens de avond werd niet alleen geld opgehaald voor het goede doel, maar werd er ook een Kahoot quiz gespeeld. Kijkers konden meedoen met hun telefoon en zo antwoord geven op verschillende muziekvragen. Ook waren er verschillende experts uitgenodigd om de kijkers te helpen bij de verschillende rondes. De 10 beste quizzers kregen een prijs. Verschillende ondernemers uit Stadskanaal hebben die prijzen ter beschikking gesteld.

Eerdere acties

Ook vooraf zijn al acties gehouden om de voedselbank te steunen. De basisscholen van SG Perspectief hebben afgelopen woensdag een ‘foute kersttruiendag’ gehad. Daar hebben de scholen samen €5.666,22 opgehaald. De sponsoren van het programma hebben samen €9748,- opgehaald.  De centrumwinkeliers in Stadskanaal had een loterij opgezet. Daar is €632,- mee opgehaald.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandebond (@vandebond)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal