Direct naar de inhoud.

Veel internationale wedstrijdlopers Klap tot Klaploop

  • door:
  • op:

20140421-_MG_0376STADSKANAAL – De Klap tot Klaploop staat duidelijk in de internationale belangstelling. Al jarenlang nemen Kenianen en Duitsers deel aan de wedstrijdloop over 10 km. De laatste week zijn ook inschrijvingen ontvangen van lopers uit Noorwegen en Groot Brittannië. De Kenianen domineren de laatste tien jaar de wedstrijdloop zowel bij de vrouwen als de mannen. Bestuurslid Jan Prummel verzorgt al jaren de internationale contacten. “Ik kan de kwaliteit van de lopers uit Engeland en Noorwegen niet goed beoordelen en weet dus ook niet of ze serieuze concurrenten zullen zijn van de Kenianen ”. ”Maar het is duidelijk dat we ons verheugen op de komst van deze buitenlandse lopers.

We hopen een beetje dat ze van topniveau zijn en mee kunnen met het tempo van de Kenianen.” aldus wedstrijdsecretaris Jan Prummel. Op 2e Paasdag 6 april vindt de ontknoping plaats. De start van de wedstrijdloop is om 14.00 uur in Musselkanaal en de finish van de eerste lopers is te verwachten rondom 14.28 uur op het Geert Teisplein te Stadskanaal. U bent van harte welkom als toeschouwer en uiteraard ook als deelnemer. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Inschrijven kan nog tot 22 maart via www.klaptotklaploop.nl of via www.inschrijven.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal