Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanrijding tussen twee fietsers

ambulanceSTADSKANAAL – In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee fietsers gewond geraakt bij een aanrijding op het fietspad aan de Navolaan.

Een 28-jarige man uit Musselkanaal fietste in de richting van de Nautilusweg. Uit tegengestelde richting kwam een 68-jarige man uit Stadskanaal, die achter zijn vrouw fietste. Mogelijk fietste de 28-jarige man op een bepaald moment meer link op het fietspad en was een aanrijding het gevolg. Hij fietste rakelings langs de vrouw, maar botste tegen de 68-jarige man aan. Beide heren kwamen ten val en raakten gewond aan hun hoofd.

De 28-jarige man uit Musselkanaal is even buiten bewustzijn geweest. Volgens een getuige fietste hij zonder licht. Bovendien rook hij naar alcohol. Agenten hebben geprobeerd een blaastest af te nemen, maar dit wilde niet lukken. Daarop is hij eerst voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere fietser bleek niet te hebben gedronken. De politie doet nader onderzoek.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.