Direct naar de inhoud.

Nog ruimte bij speciale jeugdvoorstellingen van Musical “Een ander Achterhuis”

  • door:
  • op:

posterstadskanaalBORGER – Naast de reguliere voorstellingen zijn er 4 speciale jeugdvoorstellingen van de musical over het bijzondere “oorlogsverhaal” over de gebeurtenissen in het Stadskanaalster Achterhuis gedurende de Tweede wereldoorlog. Zij krijgen de belevenissen te zien van Lammie Drenth en Bennie Kosses en de andere onderduikers in het boerderijtje van de familie Drenth aan de Kromme wijk te Stadskanaal.

Hiervoor hebben zich inmiddels al vele basisscholen uit gemeenten Borger-Odoorn en Stadskanaal aangemeld. De voorstellingen staan gepland op 18 en 19 mei as. Dankzij bijdragen van de Rabobank en de stichting 250/400 kunnen deze leerlingen voor een sterk gereduceerde prijs naar dit bijzondere theaterspektakel.

Op dit moment zijn er nog ruim 100 plaatsen op maandagmiddag, 18 mei as. beschikbaar. De organisatie roept dan ook scholen op, die met hun leerlingen naar deze voorstelling willen, om zich via hun site www.eenanderachterhuis.nl aan te melden. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Voor 3 reguliere voorstellingen zijn nog kaarten via de site beschikbaar. De anderen staan op de site op uitverkocht. Toch zijn hier nog enkele plaatsen beschikbaar. Wilt U hier gebruik van maken, neem dan even via hun site contact op met de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-