Direct naar de inhoud.

Thrillermusical ‘Schuld’ in Theater Geert Teis

  • door:
  • op:
Theater Geert Teis (F: J. Westerhof – RTV1)

STADSKANAAL – Beleef Schuld nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. Schuld, voor iedereen vanaf 12 jaar, wordt gemaakt door het team van de thrillermusicals BOY 7, Vals en Shock. In de voorstelling zijn onder anderen Ridder van Kooten en Wieneke Remmers te zien! Op donderdag 17 januari 2019 om 20:00 speelt Schuld in Theater Geert Teis te Stadskanaal.

Verhaal 
Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: ‘Jij bent de volgende!’ Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

De spannende thrillermusical Schuld is op donderdag 17 januari 2019 te zien in Theater Geert Teis. Voordat de voorstelling begint is er bij Schuld een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel’s nieuwe boek! Kijk voor meer informatie en tickets op www.schuldthrillermusical.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal