Direct naar de inhoud.

B&B Op ’t Zuidveld is een visitekaartje voor Westerwolde

  • door:
  • op:

150319 - B & B Op 't ZuidveldSELLINGEN – Bed & Breakfast Op ’t Zuidveld is een visitekaartje voor Westerwolde. Het ruim opgezette tweekamerappartement is verrassend luxe ingericht en beschikt over twee eigen, beschutte terrassen in de fraai aangelegde tuin. Waardering voor hun aanpak krijgen eigenaren Dick Stubbe en Detty Koopman van stichting Bed & Breakfast: pas een jaar na de opening is B&B Op ’t Zuidveld al bekroond met vier Tulpen, een eer die weinige te beurt valt.

 B&B Op ’t Zuidveld beschikt over een grote keuken met alle faciliteiten om zelf uitgebreid te koken. Maar desgewenst verzorgen de gastheer en gastvrouw een uitvoerig ontbijt, met vele verse producten uit eigen streek. Half gescheiden van de keuken ligt de slaapkamer voor twee personen met zicht op de sfeervolle tuin. En in de ruime, gezellig ingerichte woonkamer staat een goed gevulde boekenkast. Ook staat er een platenspeler met bijbehorende stapel vinylplaten en een grote televisie met dvd-speler en een stapel films. Heerlijk vertoeven is het op de twee eigen, beschutte terrassen waar de gasten in alle privacy buiten kunnen vertoeven. Bij verblijf binnen geven twee sfeerhaarden extra huiselijk gevoel.

Westerwolde

B&B Op ’t Zuidveld heeft een eigen – kleine – fietsenverhuur. Eigen fietsen meenemen is dus niet nodig. ,,Westerwolde is een prachtig gebied, waarvan wij mensen graag willen laten genieten’’, vertel Detty. ,,Zo kun je hier geweldig wandelen fietsen. Westerwolde is rijk aan bos, natuur en pittoreske landschappen en ook het gebied over de grens met Duitsland, hier op een steenworp afstand, is erg mooi. En de mensen zijn hier erg behulpzaam en vriendelijk, iedereen die je tegenkomt, zegt ‘moi’. ’’

Reviews

De reviews van gasten liegen er niet om. Al verschillende gasten beoordeelden Op ’t Zuidveld met zes keer een rapportcijfer 10. ,, Het cijfer 10 kan eigenlijk niet, maar omdat we geen minpunten hebben kunnen ontdekken willen we het graag deze waardering geven’’, schrijft een van de gasten op de website bedandbreakfast.nl. Dick: ,,Wij doen dit omdat we het leuk vinden om gasten op het erf te hebben en hen een fantastisch verblijf te bieden.’’ Over prijzen willen Dick en Detty het eigenlijk niet hebben: ,,Wij doen het niet voor het geld. Laten we maar zeggen dat onze gasten bepaald niet de hoofdprijs betalen.’’

Vier Tulpen

De mening over de kwaliteit van Op ’t Zuidveld werd duidelijk gedeeld door de mystery guest van Bed & Breakfast Nederland, die de voorzieningen op waarde schatte: ,,Wij werden ontvangen met koffie en zelfgemaakte appeltaart. Daarna hebben wij kunnen genieten van de rust, ruimte en comfort die deze B&B te bieden heeft. Na een voortreffelijke nacht kregen we een uitstekend ontbijt geserveerd. Het ontbrak ons werkelijk aan niets.’’ De vier Tulpen waarmee Op ’t Zuidveld werd bekroond staan voor ‘een uitstekend kwaliteitsniveau, veel voorzieningen en een uitstekende service’.

Kijk hier voor meer informatie over B & B Op ’t Zuidveld

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal