Direct naar de inhoud.

Omroep Menterwolde getroffen door storing

OmroepsignaalMUNTENDAM – Omroep Menterwolde is gisteren getroffen door kortsluiting in de studio. Gevolg is dat er een aantal dagen niet uitgezonden kan gaan worden ivm de brandveiligheid. De boosdoener (lekkage) zal eerst verholpen en opgedroogd moeten worden. Naar verwachting gaat het zeker een paar dagen duren voordat de omroep weer in de lucht is.

Een hoogst ongelukkig moment nu net de burgemeester Eduard van Zuijlen van de gemeente Menterwolde zijn ontslag heeft ingediend i.v.m. interne bestuursstijl perikelen. De lokale radiozender van  omroep Menterwolde kan nu geen (politiek) verslag doen van de ontstane situatie in haar gemeente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-