Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fietsen van Lilienthal (DL) naar Stadskanaal

Van Lilienthal naar stadskanaalSTADSKANAAL – Binnenkort is het zover: dan start de driedaagse fietstocht voor  mannen, vrouwen en kinderen die graag willen fietsen van partnergemeente Lilienthal in Duitsland naar Stadskanaal. De middag voor Hemelvaart vertrekken de deelnemers eerst per bus naar Lilienthal, de fietsen kunnen mee in een speciale fietsaanhanger.

Op Hemelvaartsdag 14 mei start dan  de eerste etappe vanuit Lilienthal naar Oldenburg. Op 15 mei gaat de etappe van Oldenburg naar Leer en op 16 mei is dan de laatste etappe van Leer naar Stadskanaal. Zaterdagavond 16 mei is er een feestelijke afsluiting in sporthal De Spontvoor de gezamenlijke groep deelnemers uit Lilienthal en Stadskanaal.

Op zondagmorgen 19 mei is er voor de deelnemers uit Lilienthal nog een korte fietstocht in de Stadskanaalster omgeving en vroeg in de middag vertrekken de Lilienthalers weer per bus naar de partnergemeente Lilienthal. Elke etappe van de driedaagse tocht is ongeveer 75 kilometer lang, zodat in drie dagen ongeveer 225 kilometer wordt afgelegd. Overnacht wordt in sporthallen. Natuurlijk kunnen ook deelnemers op elektrische fietsen aan de tocht deelnemen. Op de stopplaatsen is er de mogelijkheid fietsaccu’s op te laden. Bagage wordt per autobus van plaats naar plaats nagebracht. Maaltijden worden verzorgd. De deelname kost € 130 per persoon, dat is inclusief ontbijt, lunch, diner, overnachting. U wilt meer informatie?

U wilt zich aanmelden? Bel dan 0599612328 of kijk op de website www.sibs-stadskanaal.nl.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.