Direct naar de inhoud.

MAC Stadskanaal & Omstreken Spektakel tijdens Koningsdag op de vrijmarkt

  • door:
  • op:

MAC-StadskanaalSTADSKANAAL – Op weg naar de Internationale Radio Continu Pinksterraces Tweede Pinksterdag aanstaande, komt de MAC Stadskanaal & Omstreken met een aantal spectaculaire acties! Acties vol met belevening maar waar ook mooie prijzen mee te winnen zijn. De eerste van deze acties is tijdens de vrijmarkt op Koningsdag in hartje centrum Stadskanaal. In samenwerking met Fox Nightlife wordt er een stand gebouwd met speciale en vooral unieke belevenissen voor elke leeftijd.

Zeg eens eerlijk, Wie droomt er niet van om zelf eens op een super snelle race motor te zitten en te voelen hoe het is om met zo enorm veel PK’s, vol gas en zonder remmen, op de 650 meter lange baan met speciale “kombaan bochten” in Stadskanaal te racen? Je kunt het zelf voelen, proeven en ruiken in de stand van de Mac Stadskanaal & Omstreken op de vrijmarkt te Stadskanaal!

Neem zelf op de motor plaats en waan je een matador op de super snelle Pinksterracebaan en laat dit moment bovendien op de gevoelige plaat vereeuwigen. Ontmoet er in ontspannen sfeer de toppers van de Europese en Nederlandse baansport, maak een praatje, vraag hun handtekening en ga samen met deze kampioenen van de motorsport op de foto. Helemaal gratis!

In de stand van Mac Stadskanaal & Omstreken zijn naast racemachines van meervoudig kampioenen Dirk Fabriek en Mark Stiekema ook de originele zijspanmachine van William en Nathalie Matthijssen aanwezig. Ook jong talent William Kruit met zijn jeugd 125cc special machine is present, evenals de 10 jarige Dario Smid met zijn quad. Voor de handtekeningen sessies zijn per coureur tijden vastgesteld die op www.macstadskanaal.nl worden gepubliceerd.

Als extra primeur nog nooit eerder in Stadskanaal te zien geweest maar nu in de Mac-stand te bewonderen…. De WK IJsrace machine met 4 cm lange spikes in de banden van René Stellingwerf! Kijk, voel, wil je ermee op de foto? Alles mag en kan!

VIP tijdens Pinksterraces!
Ben jij diegene die de MAC als VIP mag verwelkomen op de Radio Continu Pinksterraces? Doe mee met de selfie actie op de stand. Vul je gegevens in op de flyer en wie weet win jij wel een VIP arrangement of vrijkaart of een van de vele Goodiebags.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal