Direct naar de inhoud.

Van Broekhoven over Secret Forest: ‘Wij komen terug’

  • door:
  • op:

Jeroen van Broekhoven is blij met de bijna twee ton subsidie die hij krijgt voor het Secret Forest Festival en FOX Nightlife. “We gaan voor een nieuw Secret Forest festival,” schrijft hij op zijn eigen Facebookpagina. Hij reageert daarmee op het nieuws dat RTV1 eerder vandaag bracht. De nieuwe editie van het Secret Forest festival moet volgend jaar op 9 juli plaatsvinden. Het festival werd twee weken geleden vlak voor de start afgelast vanwege de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus. De opbouw van het terrein was toen al klaar.

De subsidie die Van Broekhoven krijgt is afkomstig uit een corona compensatiefonds. Hierop kon iedere culturele instelling een beroep doen. Van Broekhoven is gelukkig met de uitkomst. “Wij komen terug.”

Lees ook: Secret Forest en FOX krijgen samen meer dan twee ton subsidie van gemeente-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal