Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Goziena Brongers-Roffel beoogde nieuwe CDA-wethouder Stadskanaal

 Goziena BrongersSTADSKANAAL – Goziena Brongers-Roffel uit Onstwedde is de beoogde nieuwe CDA-wethouder in de gemeenteraad van Stadskanaal. Het CDA presenteert haar officieel als kandidaat tijdens de gemeenteraadsvergadering van 18 mei.

 Brongers is hiermee de beoogd opvolger van Roelof Plieger, die enkele weken geleden opstapte. Als de gemeenteraad op 18 mei instemt met haar voordracht, wordt Brongers nog diezelfde avond beëdigd als wethouder. Over het benoemen van een nieuwe fractievoorzitter en invulling van de leeggekomen raadszetel heeft CDA Stadskanaal nog geen definitief besluit genomen, hieraan wordt momenteel hard gewerkt.

Goziena Brongers maakt al vele jaren deel uit van de gemeenteraadsfractie. Na de laatste verkiezingen – waarbij zij na Plieger de nummer twee op de lijst was, verkoos CDA Stadskanaal haar unaniem tot fractievoorzitter toen Plieger wethouder werd. Op dit moment werkt Brongers nog als staffunctionaris kwaliteit en crisiscoördinator binnen het Stadskanaalster Refaja Ziekenhuis en Treant Zorggroep.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Goziena Brongers-Roffel beoogde nieuwe CDA-wethouder Stadskanaal

  1. Nanny Middelkamp

    Ik stem altijd op een vrouw, en zie je…..heb ik toch goed gestemd!!!! Gefeliciteerd Goziena….
    Maak er iets van en doe iets met de C in je partij!!!. Succes!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.