Direct naar de inhoud.

Goziena Brongers-Roffel beoogde nieuwe CDA-wethouder Stadskanaal

  • door:
  • op:

 Goziena BrongersSTADSKANAAL – Goziena Brongers-Roffel uit Onstwedde is de beoogde nieuwe CDA-wethouder in de gemeenteraad van Stadskanaal. Het CDA presenteert haar officieel als kandidaat tijdens de gemeenteraadsvergadering van 18 mei.

 Brongers is hiermee de beoogd opvolger van Roelof Plieger, die enkele weken geleden opstapte. Als de gemeenteraad op 18 mei instemt met haar voordracht, wordt Brongers nog diezelfde avond beëdigd als wethouder. Over het benoemen van een nieuwe fractievoorzitter en invulling van de leeggekomen raadszetel heeft CDA Stadskanaal nog geen definitief besluit genomen, hieraan wordt momenteel hard gewerkt.

Goziena Brongers maakt al vele jaren deel uit van de gemeenteraadsfractie. Na de laatste verkiezingen – waarbij zij na Plieger de nummer twee op de lijst was, verkoos CDA Stadskanaal haar unaniem tot fractievoorzitter toen Plieger wethouder werd. Op dit moment werkt Brongers nog als staffunctionaris kwaliteit en crisiscoördinator binnen het Stadskanaalster Refaja Ziekenhuis en Treant Zorggroep.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal