Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA Veendam en Stadskanaal kiezen lijsttrekker

Ingrid Drent (L) en Goziena Brongers (R) Bewerking: RTV1

STADSKANAAL/VEENDAM – De lokale delegaties van het CDA in Stadskanaal en Veendam hebben afgelopen week een kieslijst bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Ook de lijsttrekkers zijn bekend gemaakt. Op beide lijsten staan gaan onbekende namen. In Stadskanaal is huidig wethouder Goziena Brongers lijsttrekker. In Veendam is de lijsttrekker Ingrid Drent geworden.

Stadskanaal

Achter Brongers staan Agnes Wubs, Merlijn Wiersema, Gerard Weinans, Peter van der Laan en Renze Poortinga. Dat zijn in totaal zes namen. Op dit moment heeft de CDA fractie vijf zetels in de gemeenteraad in Stadskanaal.

Veendam

Achter De Jong staan Willem de Jong, André Hammenga, Ina Hilbrants, Jan van der Meijden en Gerard van Vliet. Op de volledige lijst staan in totaal zeventien namen. Op dit moment heeft CDA Veendam drie zetels in de gemeenteraad in Veendam.

 

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.