Direct naar de inhoud.

Zondag beste dag van het Pinksterweekend

  • door:
  • op:

Pinksterbloemen-e1432106222491-640x300WEERONLINE – Op stabiel zomers warm weer hoeven we voorlopig niet te rekenen en dus is het de komende tijd zaak de momenten met lekker weer te pakken. Aanstaande zondag wordt zo’n moment met ’s middags veel zon, weinig wind en aangename temperaturen.

Zaterdag

Het Pinksterweekend start grijs. Een zwakke storing trekt zaterdag van noordwest naar zuidoost over het land en levert veel bewolking en een beetje regen op. In de middag is het in het noorden en westen alweer droog en breekt de zon door. Bij een matige noordenwind wordt het 14 graden op de Wadden tot 18 in het zuiden.

Eerste Pinksterdag

Zondag begint de dag fris met misschien lokaal in het binnenland wel vorst aan de grond. De zon laat de temperatuur in de ochtend rap oplopen en ’s middags is het 15 graden op de Wadden, 17-19 graden in de Randstad en lokaal 20 graden in het zuiden en oosten van het land. Doordat de westenwind op veel plekken slechts zwak is voelt het aangenaam aan buiten. Aan het einde van de dag neemt vanuit het westen de bewolking toe en in de nacht naar maandag volgt regen.

Tweede Pinksterdag

Maandag start, zoals het er nu uitziet, met wat regen of een bui. Gedurende dag breekt vanuit het (noord)westen de zon weer door. De temperatuur komt een paar graden lager uit dan zondag en er staat een matige noordwestenwind. [ ingezonden door weeronline ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.



-advertenties-