Direct naar de inhoud.

Volleyfest, een unieke invulling van een geweldig muziekfestival

  • door:
  • op:

volleyfestONSTWEDDE – Op 29 en 30 augustus wordt op het terrein van Recreatiepark De Sikkenberg in Onstwedde ‘Volleyfest’ georganiseerd. Volleyfest is een nieuw en uniek christelijk muziekfestival voor jong en oud. Naast dat het hele weekend in het teken staat van muziek, optredens en andere activiteiten, is er voor de festivalbezoekers een leuk volleybaltoernooi georganiseerd. Ook de prijs is uniek. Voor een ticket voor het muziekfestival, volleybaltoernooi en de overnachting betaal je slechts €17,50 per persoon. Tickets zijn te verkrijgen via www.volleyfest.nl.

Muziekfestival
Het hoogtepunt van het festival is het grote concert op zaterdagavond 29 augustus. Deze avond is gevuld met optredens van: Sharon Kips, MC Prophet, DJ Lennen, InSight en Sonar Zone (UK). Voor dit concert zijn ook losse tickets te koop via www.volleyfest.nl. Op zondagmorgen is er een praisedienst met Matthijn Buwalda en de band Aftershock. Op vrijdagavond 28 augustus is er een akoestisch concert bij het kampvuur. Dit concert is speciaal voor de gasten die een dag eerder komen.

Volleybaltoernooi
Tijdens het festival wordt overdag een volleybaltoernooi gespeeld in 2 categorieën, tot +/-­‐ 20 jaar en 18+. Dit volleybaltoernooi wordt georganiseerd door Athletes in Action. Tijdens dit toernooi verzorgen verschillende artiesten een optreden op het open-­‐podium. Deze is voor Christelijke artiesten die zich graag willen promoten op dit festival.

Kamperen/locatie
Alle activiteiten vinden plaats op het terrein van De Sikkenberg. De faciliteiten op het terrein (douche, wc enz) zijn beschikbaar voor festivalbezoekers. De overnachting 29 van zaterdag op zondag 30 augustus is bij de ticket inbegrepen(€17,50). Een extra overnachting van vrijdag op zaterdag of van zondag op maandag kost €5 per persoon.

Opgave/tickets
Door de unieke opzet van het festival is deze zeer geschikt voor jeugdgroepen, vriendengroepen, sportteams enz, maar natuurlijk kan een individu zich ook opgeven. Voor het programma, info en de tickets kijk op www.volleyfest.nl of volg ons via Facebook www.facebook.com/volleyfestsikkenberg-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal