Direct naar de inhoud.

Afscheid ambulancehulpverleners in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – Vandaag was het afscheid i.v.m. de VUT regeling van Henk Bekker, Ambulancechauffeur en Gerrit Eggink, ambulanceverpleegkundige in Stadskanaal. Samen waren zij goed voor ca. 65 dienstjaren.

Vanmorgen werden ze in de vroege uurtjes van huis opgehaald door de collega’s met een oude Caddilac ambulance uit 1960 waarna er een gezamenlijk ontbijt volgde op de post in Stadskanaal. Vanmiddag is er nog een receptie aangeboden door hun werkgever AmbulanceZorg Groningen. Voor velen vertrouwde gezichten op de ambulance in Stadskanaal en omgeving samen goed voor ca. 35000 ambulance
inzetten.

De heren Eggink en Bekker. Foto: M. Dol - RTV-S
De heren Bekker en Eggink. Foto: M. Dol – RTV-S

Gerrit en Henk bedankt voor jullie enthousiasme al die jaren wij
wensen jullie een mooie tijd!
Namens de Collega’s in Stadskanaal

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal