Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De week van Avond4daagse en Go Sports Special in Stadskanaal

Marjolein en

Marjolein en Remko (Go Sports)  leggen uit bij RTV Stadskanaal

STADSKANAAL – De jaarlijkse 4 daagse begint morgen 16 juni en op vrijdag 19 juni zal iedereen weer feestelijk de laatste etappe lopen. De Stichting Activiteiten Stadskanaal deelt mee dat het aantal aanmeldingen dit jaar boven verwachting is. Diverse routes zijn er gemaakt die leiden langs mooie plekjes in Stadskanaal, Musselkanaal, Nieuw-Buinen en de omgeving. 

De laatste avond lopen alle scholen, verenigingen en groepen bij elkaar in één groep. Voor de vrijdagavond worden er speciale startnummers uitgegeven, welke vanaf woensdag via posters in het marktmeester gebouw, de Facebook pagina en de website www.avond4daagsestadskanaal.nl bekend worden gemaakt.
Er vindt deze laatste avond géén rustpauze plaats. Voor diegene, die alsnog besluit mee te wandelen, er is nog 1 laatste kans tot inschrijven, op dinsdag 16 juni van 17:00 tot 18:00 uur in sporthal de Spont, aan het Gandhiplein.

Go Sports Special.
Vrijdag aanstaande vanaf 10.00-tot 15.15 uur, worden in het centrum van Stadskanaal sportactiviteiten georganiseerd, voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen en de lagere groepen van het voortgezet onderwijs. Aan deze editie mogen alle scholen in de omgeving van de Semslinie deelnemen. Dit jaar is het een speciale editie in het kader van het 250-jarig bestaan van het Stadskanaal en het 400-jarig bestaan van de Semslinie. Om aan te sluiten bij het jubileumjaar 250/400 verplaatst Go Sports voor een keer richting het Stadskanaal, waar plaatselijke (sport)verenigingen wateractiviteiten gaan organiseren. Marjolein Roossien-Bergeman en Remko v/d Made van de organisatie (zie foto) hopen op veel publiek tijdens de sportactiviteiten vrijdag 19 juni.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.