Direct naar de inhoud.

Lavendelfestival Nieuwediep druk bezocht

  • door:
  • op:

LavendelfestivalNIEUWEDIEP – Prachtig bloeiende lavendel, bijzonder stands en natuurlijk die heerlijke Engelse scones. Het Lavendelfestival op Lavendelboerderij Ruitenborgh in Nieuwediep was een traktatie voor alle zintuigen! Met meer dan 30 standhouders met onder meer wellness, uiterlijke verzorging, culinair en meer kijkt de organisatie van het Lavendelfestival terug op een geslaagde 6e editie.

De eigenaren van de Ruitenborgh, Theo en Adri van Ruiten, hadden deze dag zelf geen tijd om uitgebreid te genieten van de echte Engelse scones of van de 50 soorten bloeiende lavendel: het was gezellig druk, met bijna 2000 bezoekers over de hele dag. Kort voor de rondleiding door de tuin heeft Theo van Ruiten toch nog even tijd. “Ik ben erg tevreden, het is lekker druk en iedereen kan genieten van de prachtige tuin! We kijken nu al uit naar de volgende editie,” Aldus Van Ruiten.

De variëteit aan kleuren en geuren op het festival is groot, meer dan 50 soorten lavendel staan op dit moment in bloei. En terwijl de bezoekers gezellig langs de bloeiende lavendel lopen, gaat Theo voorop tijdens de uitgebreide rondleiding.

Foto: Harro Schuringa-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal