Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie zoekt beschadigde VW Polo

politie_drentheNieuwediep – In de nacht van zaterdag op zondag is op het Nieuwediep een geparkeerde auto total loss gereden door een nog onbekende automobilist. De politie is op zoek naar een aan de voorzijde beschadigde grijze VW Polo.

De eigenaar van de aangereden auto ontdekte zondagmorgen tegen 06.30 uur dat zijn auto midden op de rijbaan stond en zwaar beschadigd was. Om 03.00 uur stond de auto nog geheel intact en keurig netjes voor zijn woning aan de rechterkant van het Nieuwediep geparkeerd. De auto stond met de neus in de richting Gieterveen en is van achteren aangereden.

Agenten troffen bij de aangereden auto meerdere onderdelen aan van de auto die de aanrijding moet hebben veroorzaakt. Nader onderzoek leerde dat deze onderdelen afkomstig zijn van een VW Polo met een donkergrijze metallic kleur. De auto moet uit de richting van Bareveld zijn gekomen. De auto moet aan de voorzijde flinke schade hebben.

De politie vraagt mensen die weten waar deze auto op dit moment is of weten wie de eigenaar is, te bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.