Direct naar de inhoud.

15e editie NK Bommetje in Bad Noord

  • door:
  • op:
NK Bommetje
NK Bommetje

STADSKANAAL – Op zaterdag 15 augustus 2015 wordt de 15e editie van het NK Bommetje gehouden in Bad Noord in Stadskanaal. Tijdens dit gezellige zwemfestijn is het de bedoeling een zo hoog mogelijk bommetje te maken vanaf de duikplanken. Iedereen kan zich al inschrijven.

Een vakkundige jury beoordeelt de bom op hoogte door middel van een meetlat van 12m naast de duikplank en een hoge steiger aan de andere kant van het bad.
Wie het goed doet gaat naar de halve finale en daarna wellicht door naar de finale.

Bommetje bestaat uit 2 leeftijdscategorieën: jeugd t/m 12 jaar en volwassenen vanaf 13 jaar. Er zijn 3 prijzen per leeftijdsgroep weg te geven voor het hoogste bommetje. Voor beide groepen is ook een originaliteitsprijs te winnen. Deze prijs kan men winnen door bijvoorbeeld verkleed te gaan, want hoe gekker hoe beter!

Ook is er een loterij, waarmee men leuke prijzen kan winnen. Mocht iemand een prijs beschikbaar willen stellen dan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar: info@bad-noord.nl. Daarnaast is er veel gezelligheid met o.a. muziek en hamburgerverkoop.

Entree en inschrijving

Entree is voor zowel deelnemers als toeschouwers €1,- NK bommetje begint om 15.30 uur en zal rond 20.00 uur afgelopen zijn. Inschrijven kan dan nog tot 15.00 uur op deze dag en kan aan de kassa bij het zwembad of telefonisch via: 0599-612070. Hou ook de Facebookpagina in de gaten voor extra info!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal