Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Matige opkomst Red de Zorg in Stadskanaal

002_Informatieavond Red de Zorg in Geert Teis 31-08-15STADSKANAAL – Via een bericht werden inwoners van de gemeente Stadskanaal uitgenodigd om op 31 augustus de FNV informatiebijeenkomst ‘Red de Zorg: ook in Stadskanaal’ bij te wonen. Deze informatiebijeenkomst bracht gisterenavond echter hooguit 80 mensen op de been. De bijeenkomst Red de Zorg in Stadskanaal werd in het Geert Teis gehouden. De organisatie is teleurgesteld in de matige opkomst. Juist nu de (thuis)zorg ons allemaal vroeg of laat raakt, aldus het FNV.

Red de zorg (F: R. Wiekenkamp)

Foto’s: R. Wiekenkamp

Informatieavond Red de Zorg in Geert Teis 31-08-15De gemeente Stadskanaal stopt op 1 oktober met het financieren van de huishoudelijke hulp. Hulpbehoevende inwoners moeten daardoor een eigen bijdrage gaan betalen voor hun zorg. Veel cliënten in Stadskanaal hebben een te kleine portemonnee om die bijdrage zelf te kunnen betalen. Thuiszorgorganisatie TSN gaat bovendien 169 werknemers ontslaan in Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Matige opkomst Red de Zorg in Stadskanaal

  1. Dat is logische zo een kleine opkomst want de meeste, zoals ik, niet in staat zijn om te komen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.