Direct naar de inhoud.

Prima optreden Judoschool Oost-Groningen in Stadskanaal

  • door:
  • op:

judoschool oostgroningenSTADSKANAAL – Zaterdag 29 augustus stond het eerste Regiotoernooi van 2015/2016 op het programma, dit keer in ”De Spont” te Stadskanaal. Tijdens deze toernooien kunnen judoka’s uit Oost Groningen met elkaar strijden om het vele eremetaal. In een ongedwongen sfeer worden de judoka’s in poules ingedeeld naar leeftijd en kleur band, ook wordt er gekeken naar de ervaring die de judoka’s hebben. De vroege start van het judoseizoen maakte voor Judoschool Oost-Groningen niks uit, er werden maar liefst 8 gouden medailles gewonnen in verschillende klassen.

Medailles 

judo oostgroningenOok werd er 10 keer zilver en 9 x brons veroverd. Uitslagen Judoschool Oost Groningen: goud was er voor Rianne Ophof, Enrico Holznagel, Albert Jan Potze, Mick Koster, Rien Bölle, Collin Weidijk, Dion Willems en Daan Vos. Het zilver werd gewonnen door Bert Hadders, Bram Appeldorn, Paddy van den Belt, Nick Delfsma, Robin Kootstra, Rhodé Klap, Linn Koster, Reshum Sagel, Stijn Hansma en Henk Kerbof. Brons was er voor Jasper Stenekes, Jesse Ottens, Remco Broekhuizen, Marit Swarts, Fleur Klein, Harry Kerbof, Silke de Vries, Niek Uildrik en Vincent Kappert.

[ Judoschool TRJ Oost-Groningen verzorgt lessen in: Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel, Vlagtwedde, Finsterwolde en Winschoten ]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal