Direct naar de inhoud.

Reünie voor leden en oud leden gymnastiekvereniging GVV

  • door:
  • op:

GVVVEELERVEEN – De gymnastiekvereniging GVV uit Veelerveen houdt op 31 oktober 2015 een reünie voor leden en oud leden evenals oud bestuursleden in ons Noabershoes te Veelerveen. Er hebben zich op dit moment ruim tachtig reünisten gemeld. Wilt u deze middag/avond ook bijwonen dan kunt u uw naam, adres, woonplaats mailen naar GVV@veelerveen.eu of bellen naar 0597-541148.

Tevens dient u voor 1 oktober € 12,50 over te maken naar bankrekeningnummer NL18 RABO 0365 7630 63 t.n.v. Gymnastiekvereniging Veelerveen. Bij betaling is uw aanmelding definitief.

 

 

 

Dagindeling voor deze dag:

14.00 uur – 15.00 uur Aankomst reünisten

15.00 uur Welkomstwoord

Aansluiten vrij programma (praten, foto’s kijken etc.

17.30 uur                       Kleine broodmaaltijd

20.00 uur                       Gezellige avond (muziek en gelegenheid tot dansen)

De reuniecommissie is op zoek naar oude foto’s.

Bent u in het bezit van foto’s waarvan u denkt dan het leuk zou zijn deze te laten zien op 31 oktober dan kunt u deze mailen naar bovengenoemd mailadres of per post naar Veelerveensterweg 53 te 9566 PH  Veelerveen (foto’s graag voorzien van uw naam, adres etc). De commissie hoopt u te mogen begroeten op 31 oktober a.s.

[ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal