Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwbouw operatiekamers Refaja

OKC Refaja Stadskanaal STADSKANAAL – Donderdagavond 17 september jl. zijn de mensen, die in de buurt van het Refaja ziekenhuis wonen, geïnformeerd over de bouwplannen voor een nieuw operatiekamercomplex achter het ziekenhuis.

Het nieuwe OK complex komt achter het gebouw, ter hoogte van het achterste terras en het helikopter platform. Het gebouw wordt ongeveer even hoog als de tweede etage van het ziekenhuis. Het staat daarmee in verbinding met een loopbrug. Het OK complex omvat vier multifunctionele OK’s, met daaronder technische ruimtes en ruimtes voor het personeel. Als alles volgens planning verloopt, dan start de bouw in het voorjaar van 2016 en kan het nieuwe complex na de zomer in gebruik worden genomen.

Buurtbijeenkomst
De buurtbijeenkomst verliep prettig en had een constructieve sfeer. De ruim 30 aanwezigen hadden voornamelijk vragen over het aanzicht van het nieuwe complex en de inrichting van de groenvoorziening. De organisatie heeft toegezegd deze punten mee te nemen voor de toekomst. Ook zal de buurt op de hoogte worden gehouden van de bouwontwikkelingen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.