Direct naar de inhoud.

Spooktocht buurtvereniging ’t Lange End

  • door:
  • op:

Spooktocht Stadskanaal Noord - t lange endSTADSKANAAL – Op zaterdag 24 oktober kan er in ’t Lange End weer gegriezeld worden. Dan organiseert buurtvereniging ’t Lange End namelijk weer een Halloween spooktocht. De aanvang is om 19.00 uur in het buurthuis aan de Scheepswerfstraat 5 te Stadskanaal Noord. U kunt zich ‘savonds inschrijven van 18.45 tot 20.30 uur in het buurthuis of bellen met 06-52132430.

Wij adviseren iedereen om in verband met de modderige route laarzen aan te doen.Zaklampen zijn dit jaar niet toegestaan. De buurtvereniging zorgt namelijk zelf voor gepaste verlichting. De kosten zijn minimaal. Leden betalen 1 euro per persoon. Niet leden betalen 2 euro per persoon. Meer info via facebook buurtvereniging ’t Lange End.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-