Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Meer protesteren tegen windturbines Kanaalstreek

Peter Gelling (Gemeente Belangen Stadskanaal)

Peter Gelling (Gemeente Belangen Stadskanaal)

STADSKANAAL – Wethouder Peter Gelling (GBS) vindt dat de lokale bevolking zich meer moet laten gelden in de protesten tegen windturbines in de Veenkoloniën. Volgens Gelling wordt er in Den Haag totaal geen rekening gehouden met de vele tegenstanders van windmolens in de Kanaalstreek. Kamp heeft een energie opdracht te vervullen en daar gaat hij zich aan houden. Dat er geen draagvlak voor windturbines in de Veenkoloniën zou zijn wuift de minister simpel weg. Daarom is het tijd voor meer actie vanuit de bevolking.

Peter Gelling: “Laat je als inwoner meer horen in Den Haag. Stuur minister kamp desnoods een brief. Als 40.000 mensen hem een protestbrief sturen moet hij die allemaal beantwoorden en dat zal hij niet leuk vinden”. Volgens Gelling hebben de gemeenten, de gemeenteraden en de lokale ondernemers zich allemaal uitgesproken tegen plaatsing. “ Nu de inwoners nog. Die mis ik wel”, aldus Gelling tijdens een radio-interview bij RTV Stadskanaal afgelopen vrijdagavond.

 

Peter Gelling over de laatste stand van zaken windturbines:

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Meer protesteren tegen windturbines Kanaalstreek

  1. Als je als bestuurder je bevolking op moet roepen tot meer weerstand, is dan de conclusie niet dat er niet zoveel weerstand is?

  2. Misschien niet nee. Knoalsters komen pas in het verweer als het al te laat is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.