Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

3e plaats voor broer en zus op Open Ommer Karate Kampioenschappen

IMG_3800OMMEN – Zaterdag 21 november hebben enkele leden van Karate Do Shotokan Ter Apel meegedaan aan de open Ommer Karatekampioenschappen van de IBF Nederland. Aan dit toernooi namen sporters van verschillende Nederlandse en Belgische Karate en Taekwondo scholen deel.

Shihan Rudolf Heijne en sensei Berend Bosch kijken tevreden en trots terug op het toernooi. Twee van de 4 deelnemers van Karatedo Shotokan Ter Apel wisten een beker mee naar huis te nemen. Marcel en Ceciel Meendering uit Jipsinghuizen wisten elk in hun klasse de 3e plaats te behalen bij de fights.

Maikel Klok en Nookyoong Penpicha vielen helaas net buiten de prijzen. Voor Nookyoong was het een speciaal toernooi. De Thaise uitwisselingsstudente van de RSG in Ter Apel beoefende al een aantal jaren Shotokan karate in Bangkok maar doet haar wedstrijddebuut duizenden kilometers van huis.

Karate Do Shotokan Ter Apel heeft trainingsmogelijkheden in Ter Apel, Musselkanaal en Stadskanaal. Meer informatie over de vereniging vindt u op www.karatedo-shotokan.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.