Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Christmasproms in cafe Fullhouse Ter Apel

poster christmasproms fullhouseTER APEL – Nina, Marjolijn Loes (zussen) en Bert verzorgen voor het tweede jaar een kerstoptreden in Cafe Fullhouse te Ter Apel. Het viertal zijn inmiddels ervaren muzikanten die hun sporen in de muziek zeker hebben verdiend. Nina zingt nog steeds operette in haar vrije tijd en Bert, Marjolijn en Loes zijn meer de populaire muzikanten.

Het repertoir dat de groep brengt is voor de helft de serieuze kerst liederen en de andere helft de “kerst”dance classics waarbij het zeker de bedoeling is dat de voetjes van de vloer gaan. Loes: ,,Onze ervaring van vorig jaar is dat het een zeer sfeervolle en gezellige avond gaat worden. We hopen op een grote opkomst op 18 december in cafe Fullhouse Ter Apel”.

– De zaal gaat open om 21.00 uur. (Entree: 7,50 Euro)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.