Direct naar de inhoud.

Moonlight Shopping Stadskanaal gezellig druk!

  • door:
  • op:

MoonlightShopping2015STADSKANAAL – Afgelopen vrijdag (18 december) werd het na 19.00 uur gezellig druk in het centrum van Stadskanaal tijdens Moonlight Shopping. Ondernemers en vrijwilligers hadden enorm hun best gedaan bezoekers naar het centrum te krijgen en met succes! Terrasjes zaten vol en hetzelfde gold voor parkeerplaatsen.
Er was muziek maar natuurlijk ook erg veel lekkers. De sfeer zat er goed in!

 

RTV Stadskanaal was live aanwezig op het terras van de Babbelaer. In het centrum liepen reporters.
“Het is gezellig druk” hoorden de medewerkers regelmatig zeggen. Moonlight Shopping trok vrijdag dan ook jong en oud.

De Centrum Winkeliers hielden een logo-spel. In diverse winkels hingen halve logo`s. Deze moesten compleet gemaakt worden. De winnaar wordt 23 december, op een extra koopavond omstreeks 20.45 uur, bekend gemaakt.

Foto`s: Marc Dol.

MoonlightShopping2015

MoonlightShopping2015MoonlightShopping2015-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal