Direct naar de inhoud.

Majorettes Amicitia opnieuw in de prijzen

  • door:
  • op:

Ensemble Amicitia in Waalwijk
Ensemble Amicitia in Waalwijk
MUSSELKANAAL – Afgelopen zaterdag 19 december zijn de junioren en senioren majorettes van Amicitia naar het NK majorettes in Waalwijk geweest. De dames hadden zich tijdens de Noord Nederlandse kampioenschappen majorettes, dat gehouden werd op 10 oktober te Assen, geplaatst voor dit NK.

Het junior duo Anouk Hofkamp en Lisette Hemmen eindigde op de derde plaats en mochten een bronzen medaille meenemen naar huis. Het senior ensemble bestaande uit Yvonne Schoemaker, Yvette Venema, Lisette Hemmen en Anouk Hofkamp behaalden een tweede plaats en zij ontvingen hiervoor de zilveren medaille.

Het ensemble heeft tevens een ticket behaald voor de Champions Trophy. Op 20 februari 2016 zal voor de vierde keer de V/N Champions Trophy plaatsvinden. Tijdens dit internationale kampioenschap der lage landen zullen de beste majorette/twirlers van Vlamo België en de KNMO de strijd met elkaar aan gaan. Amicitia heeft de afgelopen twee weken drie tickets bemachtigd. Sophie Brinks en Danique Louwdijk, Vera Brinks en Lauré Brinks en het ensemble van Amicitia zal vertegenwoordigd zijn tijdens dit kampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-