Direct naar de inhoud.

Verkeersmaatregelen in verband met MPF Borger

  • door:
  • op:

MegapiratenfestijnBORGER – In verband met het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 19 maart plaatsvindt in Borger geldt er die avond en nacht een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen aan de N374, Buinerweg. Er is dan een stopverbod van kracht voor beide zijden van de hoofdrijbaan op de N374 vanaf Buinen tot aan Borger.

Dat is met name bedoeld om te voorkomen dat er chaotische en levensgevaarlijke situaties ontstaan als er lukraak langs de weg bezoekers worden afgezet en opgehaald. Tevens wordt de toegestane maximumsnelheid teruggebracht tot 50 km/uur. Bezoekers die willen parkeren of personen komen afzetten/ophalen worden door tijdelijke bewegwijzering en verkeersregelaars verwezen. (Brom)fietsverkeer kan gebruik maken van de parallelweg langs de N374, de Buinerstraat/Borgerderstraat. De tijdelijke verkeersmaatregelen zijn van kracht vanaf 19 maart 18.00 uur tot 20 maart 02.00 uur.

Programma
Jannes, Mooi Wark, Lucas & Gea, The Classics, Frans Duijts, Wolter Kroes, Thomas Berge, Marianne Weber, Gebroeders Ko, John de Bever, Harten 10, Lesley Williams, Rene Karst, Ancora, Vinzzent, Monique Smit, Koos Alberts, Sieneke, Frank van Etten, Bonnie St. Claire, Jan Keizer en Anny Schilder, Edwin van Hoevelaak, Stad en Land, Belinda, Helemaal Hollands, Stef Ekkel, Gino Graus, Jacques Herb, Henk Dissel en Hessel Wijkstra.

Voorverkoop
Kaarten (à 22,50 euro, exclusief reserveringskosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Bruna in Borger, CD Hal in Ruinen, Snackbar Succes in Gieten, Total de Punt in De Punt, Hekman Muziek in Winschoten, Snackbar John in Gasselte, Total Drentse Poort in Nieuw Buinen, Avia Xpress in Elp en bij alle vestigingen van Primera (onder andere in Assen, Emmen, Stadskanaal, Groningen en Coevorden). Daarnaast kunt u ook kaarten reserveren via www.megapiratenfestijn.nl.

Het terrein aan de Buinerstraat is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint rond 19.45 uur. Zie verder: megapiratenfestijn.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal