Direct naar de inhoud.

Muziekschool houdt Proeverij

  • door:
  • op:

MuziekschoolZUID-GRONINGEN – Van 11 t/m 22 april zet Muziekschool Zuid-Groningen de deuren van al haar locaties open voor gratis proeflessen. Een breed publiek kan op deze manier kennismaken met het aanbod van de muziekschool en dat is meer dan muziek alleen.
Een ieder die het leuk lijkt om te leren spelen op een muziekinstrument of wil uitproberen of zangles geschikt is, kan zich aanmelden via onderstaand mailadres, met vermelding van naam, adres, leeftijd en instrument.
Kinderen die van dans houden zijn welkom bij kinderdans, ballet en streetdance en voor ‘jonge acteurs’ zijn er theaterlessen. Jonge kinderen die met muziek en zingen bezig willen zijn, kunnen langskomen bij Muziek voor Kleuters en Ontdek Muziek.
Op www.muziekschool-zuidgroningen.nl is uitgebreide informatie over de inhoud van de lessen te vinden. Tevens staan hier alle actuele lestijden.
Voor de instrumentale en zanglessen geldt dat men zich dient aan te melden, omdat er een afspraak voor de les gemaakt moet worden. De overige cursussen kunnen zonder aanmelding vooraf bezocht worden.
Voor meer informatie of opgave: info@muziekschool-zuidgroningen.nl, tel. 0599-631700.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal