Direct naar de inhoud.

Allie Dragoo wint 3e etappe Energiewacht Tour

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – In Musselkanaal en Stadskanaal werd vrijdagmiddag de derde etappe van de Energiewacht tour verreden.

De etappe, met een afstand van 131.9 kilometer werd gewonnen door de Amerikaanse Allie Dragoo. Ze ontsnapte in Stadskanaal uit een kopgroep van zes. De Deense Julie Leth werd tweede gevolgd door de Amerikaanse Gretchen Stumhofer.

08-04-2016: Wielrennen: Energiewachttour vrouwen: Stadskanaal  The third stage of the Energiewachttour for women Musselkanaal-Stadskanaal
Allie Dragoo

De snelste Nederlanders waren Vera Koedooder, Moniek Tenniglo en Amy Pieters. Chantal Blaak blijft aan de leiding van het klassement. Als omlijsting van het evenement waren in het centrum van Stadskanaal diverse clinics met betrekking tot sport en beweging.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal