Direct naar de inhoud.

De Verzamelaar houdt voorjaarsbeurs in Stadskanaal

  • door:
  • op:

Hobby- en verzamelbeurs 2015
Hobby- en verzamelbeurs 2015
STADSKANAAL – De Verzamelaar afdeling Noord houdt op zaterdag 23 april een voorjaarsbeurs in Stadskanaal. Op de beurs is een grote verscheidenheid aan verzamelitems te zien, zoals postzegels, ansichtkaarten, poststukken, munten, winkelwagenmuntjes, sigarenbandjes en miniatuur-postauto’s.

De eerste editie van de Verzamelbeurs vond plaats op 5 december. Met zo’n 170 bezoekers werd dit een groot succes. De beurs is nu uitgebreid met een ruilbeurs in een aparte zaal.

De Voorjaarsbeurs vindt plaats in zaal De Eendracht, achter de protestantse kerk, aan de Poststraat in Stadskanaal. De entree bedraagt één euro voor de verzamelbeurs en twee euro voor de ruilbeurs. Leden van De Verzamelaar hebben gratis toegang. De beurs begint om 9.30 uur en duurt tot 15.00 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal