Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Extra televisieuitzendingen week 20

RTV1 – De programmering van RTV1 is de coronacrisis erg gegroeid. Ook deze week wordt die nieuwe programmering vastgehouden. ’s Ochtends om 10 uur zie je ‘De voorleesjuf zit vast in de bieb’, elke schooldag is zij te zien met haar programma.

Maandag zenden we, zoals elke week, de seniorenquiz uit. Er is weer een prachtig programma gemaakt met leuke, creatieve en soms ook moeilijke vragen. Weet u bijvoorbeeld bij welke kleur karmijn en vermiljoen horen? En heeft u ook kennis van de verschillende zwemslagen? Dan wordt de quiz is makkie voor u!

Op dinsdag zenden we de laatste rit van de STAR van Stadskanaal naar Musselkanaal uit. De rit werd gereden op 28 oktober 2018. Op donderdag wordt de rit van Veendam naar Stadskanaal uitgezonden. Zo kunt u, ondanks dat de STAR niet rijdt, toch genieten van de mooie omgeving van de Veenkoloniën in deze tochten.

Woensdag wordt de documentaire Veendam, 75 jaar voetbal uitgezonden bij de streekomroep. Op vrijdag is De Verzamelaar te zien bij RTV1. De verzamelaar was het allereerste programma wat te zien was op de televisiezender van RTV1.

Alles op een rijtje:

Maandag om 15 uur: De Seniorenquiz

Dinsdag om 15 uur: STAR Stadskanaal – Musselkanaal (Laatste rit)

Woensdag om 15 uur: Veendam, 75 jaar voetbal

Donderdag om 15 uur: STAR Veendam – Stadskanaal

Vrijdag om 15 uur: De verzamelaar

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.