Direct naar de inhoud.

Negende Hobbybeurs Onstwedde

  • door:
  • op:

ONSTWEDDE – Het was zaterdag 3 februari weer druk in d’Ekkelkaamp in Onstwedde. Zo’n veertig hobbyisten uit het dorp en de ruime omtrek presenteerden zich daar op de jaarlijkse Hobby- en Verzamelbeurs. Ook op de negende beurs waren er weer de meest uiteenlopende hobby’s en verzamelingen te zien.

Volgens organisator Harm Lutjeboer was het ook dit jaar weer een succes. “’s Morgens was het ietsje rustiger dan normaal. Waarschijnlijk kwam dat door het sneeuwbuitje, maar ’s middags was het zelfs drukker dan anders.”

Videoverslag: Boelo Lutgert

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-