Direct naar de inhoud.

Stroomstoring in Refaja ziekenhuis

  • door:
  • op:

Refaja ziekenhuis
Refaja ziekenhuis
STADSKANAAL – Om 10.45 uur vanochtend is de stroom op ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal drie tot vier minuten uitgevallen. De oorzaak is nog niet duidelijk.

Besloten is om de geplande operaties uit te stellen totdat er weer volledig bedrijfszekerheid is en de patiëntveiligheid volledig geborgd kan worden. OK-patiënten voor de middag zijn afgebeld. Traumapatiënten voor de spoedeisende hulp worden doorgestuurd naar Emmen en Hoogeveen. De overige afdelingen zijn gewoon in bedrijf.

Er wordt gewerkt aan een oplossing van de storing.

Update: Om 16.50 uur kreeg de redactie bericht dat de stroomstoring voorbij is. De technische storing is opgelost en alle afdelingen draaien weer op het gewone elektriciteitsnet. Vanaf morgen wordt het normale OK-programma weer uitgevoerd.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal