Direct naar de inhoud.

Dubbel en DWARZZ met ODO in Borger

  • door:
  • op:
ODO+Dwarzz
ODO+Dwarzz

BORGER – Het regionaal theaterkoor Dwarzz treedt op zaterdag 28 mei op met het harmonieorkest van muziekvereniging ODO uit Odoorn. Speciaal voor deze gelegenheid is een afwisselend programma samengesteld met populaire muziek. Het harmonieorkest en het koor brengen nummers uit hun eigen repertoire maar bundelen ook hun krachten in een paar ijzersterke popsongs.
Muziekvereniging ODO is opgericht in 1960. Ooit begonnen als fanfare maar door de komst van fluiten en klarinetten is de muziekvereniging tegenwoordig een harmonie. ODO beschikt bovendien over een kapel en een opleidingsorkest. Het harmonieorkest van ODO bestaat uit ongeveer 50 leden en sinds 2011 is Wout Eshuis de dirigent. Het repertoire bestaat zowel uit populaire muziek als stukken die speciaal voor harmonieorkesten zijn geschreven.

Theaterkoor Dwarzz bestaat dit jaar 10 jaar. Dit werd een maand geleden groots gevierd met twee uitverkochte optredens in cultuurpodium VanSlag in Borger. Het repertoire van het 15-koppig koor bestaat uit zangstukken die steeds in wisselende opstelling en samenstelling worden gezongen. Daarbij wordt veel gedanst en zijn verkleedpartijen vast onderdeel van het programma. Het koor zingt populaire nummers, zowel in het Engels als het Nederlands.

Het gezamenlijk concert is het resultaat van een unieke samenwerking tussen koor en orkest en heeft als titel ‘Dubbel en Dwarzz met ODO’. Het optreden zal plaatsvinden in Ontmoetingscentrum Het Anker, Hoofdstraat 9 in Borger. Het is niet nodig kaarten te reserveren, er is plaats genoeg. De toegangsprijs bedraagt 5 euro, inclusief een kop koffie of thee. Aanvang 20.00 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal