Direct naar de inhoud.

Inschrijving Avondvierdaagse Stadskanaal

  • door:
  • op:

4daagse 2013 (f: avond4daagsestadskanaal.nl )
4daagse 2013 (f: avond4daagsestadskanaal.nl )
STADSKANAAL – De Stadskanaalster Avond4daagse wordt dit jaar gehouden van 31 mei t/m 3 juni. Op maandag 23 mei en dinsdag 24 mei vinden de inschrijfavonden plaats in Sportcafé de Spont van 18:30 tot 20:00 uur. Wilt u een school of vereniging inschrijven voor twee afstanden, dan wordt u geadviseerd om met 2 personen te komen.

Extra inschrijfmogelijkheid
Voor wandelaars die alsnog willen deelnemen aan de Avond4daagse is er nog een extra inschrijfmogelijkheid op dinsdag 31 mei van 17:00 tot 18:00 uur.

Comité
De Stichting Activiteiten Stadskanaal, organiseert sedert 2004 de Avond4daagse te Stadskanaal. Doordat bij het organiseren van een Avond4daagse heel veel komt kijken, is er besloten om een comité te vormen. Dit comité van rond de 60 personen houdt zich bezig met alle zaken, die betrekking hebben op dit evenement.

Zo verzorgt Cora Kuiper het secretariële gedeelte en is ze betrokken bij de inschrijfavonden en het sorteren, uitreiken en eventueel ruilen van de medailles.

Daarnaast is Marion Orsel de financiële dame achter de organisatie en werkt ze ook mee bij de inschrijving en het sorteren, uitreiken en eventueel ruilen van de medailles en heeft zij samen met Wout Geerlings (sinds 2015) alle routes onder de loep genomen en waar nodig verbeterd, of zelfs helemaal vernieuwd.

Marjolijn Hempen is ook betrokken bij de organisatie. Zij werkt mee bij de inschrijving, het sorteren, uitreiken en waar nodig ruilen van de medailles. Daarnaast heeft zij nagenoeg alle scholen voorzien van de Avond4daagse-poster.

De heren, Bram Wijbenga en Henk Schipper, hebben dit jaar als adviseurs hun bijdrage geleverd wat betreft inplannen verkeersregelaars op belangrijke en drukke wegen. Ook stelt Bram Wijbenga veiligheidsplannen op, die betrekking hebben op calamiteiten, verkeersregelaars en draaiboeken.

Scouting Stadskanaal helpt bij het opbouwen en afbreken van de Start en Finish op het Raadhuisplein.

Informatie
Voor de routes, starttijden, tijden voor afhalen en ruilen medaille’s, foto’s en andere informatie kijkt u op www.avondvierdaagsestadskanaal.nl of op hun facebookpagina.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal