Direct naar de inhoud.

Verrassend Stadskanaal van 8 t/m 10 juli

Verrassend Stadskanaal (archief foto RTVS)
Verrassend Stadskanaal (archief foto RTVS)
STADSKANAAL – Van vrijdag 8 t/m zondag 10 juli a.s. staat het centrum van Stadskanaal weer in het teken van Verrassend Stadskanaal. Het tweejaarlijkse evenement vindt dit jaar voor de zevende keer plaats met een totaal vernieuwd programma en een nieuwe locatie. Zo blijft het Gen. Maczekplein vrij als parkeerruimte en wordt het hoofdpodium verplaatst naar het Raadhuisplein.

Start met Go-Sports
Op vrijdag starten de dagen met Go Sports, waarbij ongeveer 3.000 scholieren van 10 t/m 16 jaar met veel plezier sporten en bewegen. Nog altijd een uniek concept en z├│ geliefd dat oud-deelnemers jaarlijks terugkeren om mee te helpen als vrijwilliger.

Nieuw
Nieuw in editie 2016 zijn het horecaplein, de drakenbootrace, waar straten en/of wijken uit de gemeente Stadskanaal zich voor kunnen inschrijven en de inlijving van kunstmarkt ArtXtra. Maar de meest in het oog springende verandering zullen de gezellige en charmante kleine ontmoetingsplaatsen zijn, die door het hele centrum horeca, cultuur en entertainment zullen verbinden.

Verrassend Stadskanaal
Verrassend Stadskanaal is een tweejaarlijks zomerevenement dat bestaat uit verschillende programmaonderdelen, ieder met een eigen thema en (deel-)organisatie. De onderdelen van Verrassend Stadskanaal moeten voldoen aan het volgende criterium: Ieder onderdeel moet een belevenis zijn die informeert, vermaakt, stimuleert en/of enthousiasmeert op het gebied van sport, beweging en gezondheid of cultuur in de breedste zin van het woord. Het geheel van activiteiten draagt in positieve zin bij aan de algemene leefbaarheid in de gemeente Stadskanaal en omgeving, met verbinding als sleutelwoord.

Meer informatie
Voor meer informatie en het volledige programma kijkt u op: www.verrassendstadskanaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-