Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

HCSO Keeper Marnix Kuper naar landelijke finale NK Shoot Out

V.l.n.r.: Merle, Quirine, Adriënne, Marnix, Justin en Thijs

V.l.n.r.: Merle, Quirine, Adriënne, Marnix, Justin en Thijs

ASSEN – Zaterdag 14 mei j.l. hebben de Shoot Out Clubkampioenen van hockeyclub HCSO uit Stadskanaal deelgenomen aan het districtskampioenschap NK Shoot Out in Assen. Keeper Marnix Kuper heeft hierbij de landelijke finale gehaald.

De zes hockeyers uit Stadskanaal Merle Boels, Quirine Rodenberg, Adriënne Boelens, Marnix Kuper, Justin de Klerk en Thijs Stavast, deden mee aan de Shoot Out. Een Shoot Out betekent dat je binnen 8 seconden bij de keeper moet scoren. Dit bleek best moeilijk te zijn, omdat iedere club zijn beste keeper had ingezet. Justin, Adriënne en Merle gingen door naar de halve finale. Uiteindelijk was Marnix de beste en kwalificeerde zich voor de landelijke finale op zaterdag 25 juni a.s. bij MHC Den Bosch.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.