Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe exposities in het Refaja

Canon_5D_Mark_IIISTADSKANAAL – Vanaf 1 juni 2016 exposeren fotografen van fotoclub De Cycloop en Benno de Laet, en kunstenaar Beika hun werk in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal.

Benno de Laet is op zijn 57ste begonnen met fotograferen. Zijn werk bestaat uit zwart-wit portretten van bewoners van Residentie Buitenzorg in onder andere Groningen. De expositie van Benno de Laet is te bezichtigen in de polikliniek oogheelkunde en loopt tot eind november 2016 met elke maand een wisseling van foto’s.

De Cycloop
Fotoclub De Cycloop is opgericht in Stadskanaal en viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. De fotoclub bestaat uit enthousiaste amateurfotografen uit de Kanaalstreek en is aangesloten bij de Fotobond Nederlands centrum vrijetijdsfotografie. In Stadskanaal en omgeving hebben zij regelmatig een expositie.

logo-2015-diapositief-met-art-klein

Beika Art
Beika is een beeldend kunstenaar en grafisch vormgever. Sinds een aantal jaren heeft ze een atelier aan huis in Hardenberg. Het werk van Beika kenmerkt zich door het gebruik van verschillende technieken, onder andere linoprint, monotype en acrylverfschetsen op papier of doek.

De exposities van Beika en fotoclub De Cycloop zijn tot 4 september te bezichtigen in de gangen van het hoofdgebouw.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.