Direct naar de inhoud.

De Bluesexpress rijdt bij museumspoorlijn STAR

  • door:
  • op:

gitaar3STADSKANAAL/VEENDAM/MUSSELKANAAL – Op zaterdag 25 juni zal voor het eerst de Bluesexpress bij Museumspoorlijn STAR rijden. Er zal tijdens de treinrit bluesmuziek door individuele muzikanten worden gespeeld. Daarnaast zijn op de stations in Stadskanaal, Wildervank en Veendam optredens van diverse artiesten.

Optredens op de stations
Op het station in Stadskanaal zullen voor u optreden: Swinders, Harlequin Hovers en Bert Hadders en de Nozems. In Wildervank: Martijje en band met twee optredens van elk 45 minuten. Op en naar het station in Veendam geven Cracker Jacks met een looporkest acte de présence. Op het Museumplein treden op: Sikkom Kult, Erwin de Vries en band en Swinders.

Tijden
Voor alle aankomst-, vertrektijden van de Bluesexpress en de tijden van de optredens kijkt u op www.stadskanaalrail.nl.

Prijs en kaartverkoop
Prijs: € 12,50 p.p. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op het kantoor van Museumspoorlijn STAR op station Stadskanaal op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en in de winkels Bog Dike en Primera in Veendam. Ook kunt u via reservering en betaling vooraf bij STAR via het reserveringsformulier op de website www.stadskanaalrail.nl, via e-mail: info@stadskanaalrail.nl of telefonisch: 0599-651890 uw kaarten bestellen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal