Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Website streekomroep RTV1 online

RTV1VEENKOLONIËN – De lokale omroepen RTV Stadskanaal, RTV Parkstad en RTV Borger-Odoorn zijn bezig met het vormen van een streekomroep voor de Gronings-Drentse Veenkoloniën. Bovendien gaan de lokale omroepen RTV Parkstad en RTV Stadskanaal volledig fuseren. Om dit alles niet extra ingewikkeld en gecompliceerd te maken gaan de omroepen verder onder de nieuwe roepnaam RTV1. Deze afkorting staat voor Radio Televisie Veenkoloniën 1. Saillant detail is dat RTV1 ook uitgesproken kan worden als RT Veen. Hoe dan ook.. Wij gaan onze krachten bundelen en het samengaan via één website is hiervan de eerste stap. De vorming van streekomroepen is een grote wens van de OLON en de NLPO.

RadioTelevisie Veenkolonieen 1De volgende stap is het samensmelten van de omroepprogramma’s. Dat zal vanaf 1 september gebeuren. Vanaf dat moment hoor je geen roepnaam RTV Stadskanaal, RTV Parkstad of RTV Borger- Odoorn meer in de ether. Gezamenlijk gaan we dan verder met 1 programmering. Uitzondering is dat voor de gemeente Borger-Odoorn (voorlopig) nog een ‘lokaal’ venster blijft bestaan met eigen programma’s van RTV Borger-Odoorn.

De komende periode zal er gewerkt worden aan onze radiozenders, website en social media. Voortdurend zullen er ‘updates’ doorgevoerd worden. Oude websites zullen doorgelinkt worden en ophouden te bestaan. De huidige ‘gezamenlijke’ website zal meer en meer uitgebreid worden. Ook onze Facebook/YouTube  accounts zullen gekoppeld worden. Logo’s veranderen etc. RTV 1 zal proberen om dit alles zoveel mogelijk zonder storing en onderbreking te doen. Binnenkort zal de site ook oproepbaar zijn via: www.rtveen.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.