Direct naar de inhoud.

Veendammers durven niet als levend standbeeld op te treden

  • door:
  • op:

levende standbeelden veendamVEENDAM – (Berry Harms) Afgelopen zaterdag waren er in het centrum van Veendam allemaal levende standbeelden te zien. Door de ideale weersomstandigheden was het gezellig druk in het centrum met natuurlijk ook live-muziek. De organisatie Bogdike kijkt tevreden terug op het levende standbeeldenfestival maar had wel gehoopt op iets meer deelname van het winkelende publiek. Deze hadden namelijk de kans om eens als levend (amateur)standbeeld tussen de vijftien professione te staan. Helaas bleek hiervoor geen animo want niemand had zich aangemeld. ‘Of ze durven niet’, zegt Bé Wever van Bogdike.

RTV1 fotograaf Thorsten Richter heeft gisteren in het centrum van Veendam een paar mooie foto’s gemaakt.

 

levende standblevende 1

gezellige muziek
gezellige muziek

 

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal